Elena Udrea, a trimis, joi, un drept la replica, dupa ce cotidianul Daily Telegraph a scris, in urma cu o zi, ca ministrul roman al Dezvoltarii si Turismului "le-a impartit pantofi cu toc sinistratilor, spunand ca acestia le vor ridica moralul femeilor care au pierdut totul":

  • "Pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii, ministrul Dezvoltarii regionale si turismului din Romania, Elena Udrea, a facut un apel public catre companiile private. In urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflati in nevoie peste 100 de tone de imbracaminte, incaltaminte si mai ales alimente. Printre lucrurile donate de aceste companii (...) s-au aflat cateva zeci de perechi de pantofi de dama".
  • Referitor la faptul ca Daily Telegraph a scris despre Elena Udrea ca a pozat in bikini pentru o revista, in dreptul la replica se arata ca "Va informam ca acest lucru nu este adevarat. Pozele care apar cu periodicitate in presa nationala si internationala, ori de cite ori se incearca punerea ministrului Udrea intr-o situatie neavantajoasa, au fost facute de un paparazzo, in timpul unei vacante petrecute pe litoralul romanesc al Marii Negre, in urma cu multi ani, cand Elena Udrea nu detinea functia de ministru. Aceasta situatie a fost clarificata in repetate randuri, dar, observatiile de acest tip continua sa apara, de aceea suntem nevoiti sa corectam informatia de fiecare data".
  • "In speranta ca viitoarele referiri la activitatea ministrului Elena Udrea vor fi mai atent verificate si nu vor fi preluate informatii false sau partinitoare, va asiguram de intreaga noastra consideratie. In situatia in care nu veti publica dreptul la replica, ministrul Elena Udrea intelege sa se adreseze instantelor competente pentru juste despagubiri", se mai arata in dreptul la replica.