PSD este dispus sa sprijine orice solutie pentru iesirea din criza, desi nu va intra la guvernare decat cu un program social-democrat, a declarat sambata presedintele PSD, Victor Ponta, citat de Agerpres.

"Noi nu intram la guvernare decat cu guvern social-democrat si cu program social-democrat, dar asta nu inseamna ca nu putem sprijini orice solutie care sa opreasca aceasta catastrofa", a spus Ponta.

Liderul social-democrat a evitat sa se pronunte in ceea ce priveste fortele politice care ar urma sa formeze un viitor guvern.

"Haideti sa scapam de ceea ce este mai groaznic acum pentru ca guvernul actual are credibilitate zero, si-n fata populatiei -orice va propune va fi respins, pentru ca ne-a mintit de atatea ori incat nu-l mai crede nimeni- si-n fata FMI, dupa ce au spus ca nu maresc taxele si acum le maresc. Cine ii mai crede la FMI?! Orice guvern, in orice formula, in primul rand ar avea mai multa credibilitate decat Guvernul Boc. Nu stiu daca e neaparat mai competent. Sper sa fie viitorul guvern -oricare ar fi- mai putin corupt", a afirmat presedintele PSD.