Ministrul Dezvoltarii Elena Udrea a declarat ca o remaniere a Guvernului ar prelungi implementarea masurilor adoptate de Cabinet, insa aceasta se va face daca se constata ca un minister este mai eficient cu altcineva la conducere, informeaza Mediafax.

"Remanierea ar putea avea consecinte de prelungire a implementarii masurilor pe care le-am luat, pentru ca, odata venit un alt ministru nou, ii trebuie ceva timp sa inteleaga functionarea ministerului, sa se acomodeze cu ministerul si probabil ca ar prelungi putin implementarea acestor masuri, lucru de care nu avem nevoie. Pe de alta parte, daca, in urma unor analize, exista concluzia clara ca unele ministere ar fi mai eficiente cu alti ministri, decizia va fi de a se remania", a explicat Udrea la Pro Tv.

Ministrul a confirmat faptul ca la intalnirea de duminica de la Snagov se va discuta, cel mai probabil, despre remaniere, deoarece "exista aceasta discutie la nivelul parlamentarilor care au unele nemultumiri fata de unii ministri din Cabinet".

Udrea a precizat ca Guvernul nu ia in considerare cresterea TVA si a cotei unice.

"Daca nu suntem in stare sa implementam masurile pe care le-am luat, nu noi trebuie sa luam alte masuri, ci alt guvern", a afirmat ministrul.