Emil Boc da dovada de lasitate daca dupa un an si jumatate de guvernare face reprosuri liberalilor, a declarat fostul ministru al Finantelor Varujan Vosganian, care a solicitat premierului si presedintelui sa zica bogdaproste ca Guvernul PNL nu a promovat cresterile salariale cerute de PD in 2008.

"Marirea pensiilor in perioada 2007-2008 a fost un act de justitie sociala, dupa ce timp de 15 ani toti ministrii muncii PSD si PD si-au batut joc de pensionari. Emil Boc da dovada de lasitate in momentul in care dupa un an si jumatate de guvernare da vina pe criza occidentala si pe liberali. Emil Boc si Traian Basescu sa zica bogdaproste ca Guvernul PNL, desi minoritar, s-a opus din rasputeri la masurile iresponsabile de politica salariala pe care PD, PSD si presedintele Basescu le-au promovat in toamna anului 2008", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Varujan Vosganian.

El a subliniat ca "situatia in care ne aflam astazi se datoreaza erorilor majore de guvernare din anul 2009 si prima parte a anului 2010". "Scadenta se apropie si Guvernul Boc va trebui sa plateasca pentru lipsa de realism, si de raspundere de care da dovada", a conchis Vosganian.