Liderul senatorilor democrat-liberali, Traian Igas, sustine ca ar fi asistat la o convorbire telefonica pe care un senator social-democrat ar fi avut-o in cursul zilei de marti, in timpul careia acesta "dirija aducerea unor mineri" la mitingul de protest anuntat de sindicate pentru miercuri, in Piata Victoriei din Capitala, potrivit Agerpres.

  • "Am semnale ca vor sa aduca mineri la Bucuresti", a declarat Traian Igas, pentru Agerpres. ''PSD, prin diverse voci, a anuntat ca se va implica in manifestatiile organizate de sindicate'', mai spune acesta.
  • "Victor Ponta a spus ca PSD se va solidariza cu manifestantii, ori eu prin solidarizare inteleg ca se vor implica, iar Liviu Dragnea a spus ca i se pare firesc sa puna la dispozitia oamenilor mijloace de transport sa-i aduca in Bucuresti. Au trecut 20 de ani de la comunism, in PSD s-au schimbat liderii, dar obiceiurile proaste au ramas. Micul Titulescu este pe aceeasi reteta ca si predecesorul sau, Ion Iliescu. Nu este altceva decat o copie fidela a acestuia", a incheiat liderul senatorilor PDL.