Social-democratii vor renunta la vechile carnete de partid, acestea fiind inlocuite de carduri, primii beneficiari fiind cei mai recenti membri ai PSD.

"Se vor elibera carduri pentru toti care s-au inscris recent in PSD", urmand ca in timp si vechilor social-democrati sa li se schimbe carnetele de partid, a declarat, marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan.

El a adaugat ca, joi, 29 aprilie, liderul PSD, Victor Ponta, va avea o conferinta de presa, in care va face publice actiunile formatiunii pentru zilele de 1 si 2 mai.

Ion Iliescu: O incercare de a folosi instrumente moderne

"Lumea acum e obisnuita cu mijloacele astea noi, electronice, de miscare in toate domeniile. E o incercare de modernizare, probabil, si a acestui element, instrument de legatura a tanarului cu partidul", a comentat liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, intentia social-democratilor.

Fostul presedinte a spus ca pana acum au fost carnete diferite pentru FSN, FDSN, PDSR si PSD, "care a avut vreo trei variante".

Intrebat daca poarta cu el carnetul de partid, Iliescu a spus ca il are acasa, pentru a nu-si umple toate buzunarele. Apoi, liderul de onoare al PSD a scos din buzunar portofelul si le-a aratat jurnalistilor ce contine acesta: o legitimatie de luptator pentru victoria Revolutiei Romane din 1989, cartea de identitate si un pieptene.