Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Bailesti, comentand arestarea preventiva a primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, ca masura dispusa in cazul sau este "o chestiune urata", in conditiile in care acesta nu este un "bataus", relateaza Agerpres. Radu Berceanu a tinut sa precizeze ca nu doreste sa faca speculatii pe marginea acestui subiect, insa i se pare "ca nu e in regula".

'Solomon nu este un bataus si mi se pare o chestie urata ce se intampla. Nu este normal, dar la noi se face un mare spectacol. Incercam sa facem valuri, circ, sa se bucure lumea. Mi se pare un primitivism. Nu vreau eu sa emit comentarii, sa fac speculatii si consideratii, justitia trebuie lasata in pace. Si atata timp cat nu stii ce este in dosar, e greu sa iti dai cu parerea", a declarat Radu Berceanu, raspunzand unei intrebari legate de arestarea lui Antonie Solomon.

Presedintele PDL Dolj a mai spus ca, in cazul in care Solomon ar fi declarat nevinovat, nu stie ce instanta i-ar putea recupera imaginea si cine i-ar putea reda timpul petrecut in arest preventiv. "Daca as fi eu in locul lui Solomon, nu stiu ce instanta mi-ar putea recupera imaginea. Iar in cazul in care va fi declarat nevinovat, ma intreb care instanta ii va reda tot acest timp petrecut in arest preventiv", a mai precizat Berceanu.

Acesta a mai aratat ca filiala pe care o conduce nu s-a gandit la organizarea de alegeri anticipate la nivelul municipiului Craiova.

Antonie Solomon, presedintele PD-L Craiova, a fost retinut pe 2 martie de procurorii DNA, iar de pe 3 martie se afla in arest preventiv pentru fals in inscrisuri si luare de mita in forma continuata.