Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, scrie vineri pe blog ca Liliana Minca, candidata sustinuta de PSD-PC in Colegiul 19, "va aduce sfarsitul PC". "Din 2000 incoace, sunteti in Parlament, dar nu ati ajuns acolo niciodata prin forte proprii, ci doar pe liste comune cu altii. Compar tot timpul soarta PUR/PC cu cea a PNTCD: ei nu au mai reusit sa treaca pragul electoral in ultimele trei alegeri. Au ramas demni si au pierdut. Nu e prea drept…", noteaza Preda.

"Regret faptul ca ati fost abandonat de aliatii dvs. din PNL si PSD care, dupa ce isi declarasera sprijinul ferm, n-au mai stiut cum sa evite campania pentru doamna Minca.

PNL a decis sa lase totul in grija unei organizatii locale cvasi-necunoscute, iar PSD, prin vocea dlui Ponta, a anuntat in mijlocul campaniei ca alianta PSD-PC trebuie revazuta.

Grele lovituri, domnule Voiculescu! Sunt de acord si, sincer va spun, o regret. Ca sa folosesc o referinta sportiva, as spune ca v-au dat jos din sa! Ma rog, dumneavoastra, ca fost hocheist, ar trebui sa va spun ca v-au luat crosa!", mai scrie Cristian Preda intr-un mesaj adresat lui Dan Voiculescu si intitulat "Lozul necastigator".