Europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda a declarat vineri, la Antena 3, ca boicotul media instituit de PDL asupra acestui post si asupra Realitatii TV il va impiedica sa-i sustina candidatura lui Teo Trandafir la alegerile parlamentare partiale pentru Colegiul 19 Bucuresti, scrie Agerpres.

"As vrea ca in perioada urmatoare sa apar candidatura lui Teo Trandafir (...) si nu as putea sa apar aceasta candidatura daca nu as aparea la Antena 3 sau Realitatea. (...) Eu nu o sa pot face publicitate pentru Teo Trandafir la Bruxelles, pentru ca nu ma ia nimeni in seama. Rad aia, ma iau de apucat. Cand vin in Bucuresti, la sfarsit de saptamana, daca vreau sa ma pronunt, e nevoie sa intru in acest dialog", a explicat europarlamentarul.

Intr-o postare pe blogul personal de vineri, Cristian Preda sustine ca boicotarea presei de catre conducerea PDL este "o mare eroare".

Conducerea centrala a PD-L a decis sa le interzica membrilor de partid sa participe, incepand de vineri, la dezbaterile de la posturile de televiziune Antena 3 si Realitatea TV, "pana cand acestea vor reveni la o informare critica, dar corecta a opiniei publice".