Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, se simte bine si s-a dat deja jos din pat, a declarat, vineri, pentru Agerpres, medicul Serban Bradisteanu, seful echipei care a efectuat operatia pe cord la care a fost supus joi fostul prim-ministru.

''Pacientul se simte bine, s-a dat jos din pat si incearca sa faca diferite miscari. Are un tonus bun si urmeaza in continuare tratamentul prescris'', a precizat Serban Bradisteanu.

Nicolae Vacaroiu a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord, joi, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Potrivit medicului Serban Bradisteanu, Nicolae Vacaroiu a fost internat cu diagnosticul cardiopatie coronariana, iar interventia pe cord la care a fost supus a decurs fara probleme, fiind rezolvate problemele coronariene cu grefoane arteriale.

Interventia chirurgicala a durat 7 ore, inima lui Nicolae Vacaroiu fiind oprita timp de 30 de minute. Nicolae Vacaroiu va mai ramane internat 10-12 zile. Medicii spun ca dupa externare, el va putea duce o viata normala, fara a face insa eforturi extreme, si va putea merge in continuare la serviciu.