"Nu e nicio stenograma, sunt minciuni si facaturi de tip presa portocalie. Va recomand sa nu cititi presa portocalie, pentru ca face rau la ficat", a declarat miercuri fostul lider PSD Mircea Geoana, citat de Mediafax, in legatura cu referirile aparute in presa, privind o posibila implicare a soacrei sale in cazul Catalin Voicu.

Evenimentul Zilei scrie, miercuri, citand surse politice, ca Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoana, s-ar afla printre cei care au apelat la "serviciile" lui Catalin Voicu, in dosarul in legatura cu modul in care aceasta si-a obtinut titlul de revolutionar. In plus, Evz citeaza surse din PSD care sustin ca, in urma ajutorului primit, Margareta Costea i-ar fi promis lui Voicu ca il sprijina, pe langa Mircea Geoana, pentru a ajunge ministru de Interne.

Senatorul PSD a recunoscut ca el si Margareta Costea se cunosc, dar a negat ca ar fi intervenit pentru ea, mai scrie Evenimentul Zilei.

La randul sau, Margareta Costea a declarat, intr-o interventie la Realitatea TV, ca dosarul privind certificatul sau de revolutionar a fost inchis in urma cu patru ani, cand nu il cunostea pe Catalin Voicu: "Circul legat de dosarul meu s-a incheiat in 2006, cand nici nu stiam ca exista cetateanul, generalul domn Voicu. Nu cunosc nimic despre alt subiect. Ar fi cazul sa fiu lasata in pace, am fost prea mult amestecata in subiecte in care nu aveam nicio legatura. Nu mai am niciun dosar".