Democrat-liberalii reuniti duminica, la Palatul Parlamentului, in sedinta Colegiului Director au decis scoaterea cratimei din denumirea "PD-L" si pastrarea simbolului trandafirului in sigla partidului, informeaza Agerpres.

UPDATE Colegiul Director al PDL a decis, duminica seara, convocarea Conventiei Nationale pe 15 iulie, alegerile interne urmand a avea loc de jos in sus, incepand din filiale pana la conducerea centrala, informeaza Mediafax.

Conducerea PDL a mai stabilit ca alegerea presedintelui, prim-vicepresedintilor sa aiba loc in prima zi, cand va avea loc Conventia Nationala, iar vicepresedintii si secretarii executivi a doua zi, in Consiliul National de Coordonare.

Membrii Colegiului Director al PD-L s-au reunit duminica pentru a stabili data Conventiei Nationale, dar si modificarile la Statut care vor consfinti modalitatea de alegere a celor patru posturi de prim-vicepresedinti, a vicepresedintilor si secretarului general. Viitoarea structura de conducere a PD-L ar putea cuprinde si opt posturi de secretari executivi si trei de secretari generali adjuncti, desemnati pe regiuni istorice.