Antonie Solomon ramane in arest, dupa ce Tribunalul Arges a respins, marti, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulata de primarul suspendat al Craiovei, arestat preventiv pentru infractiuni legate de coruptie, anunta Agerpres.

Decizia Tribunalului Arges nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Pitesti.

Tot in cursul zilei de marti, procurorii Parchetului National Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti, ar urma sa ii prezinte lui Solomon materialul de urmarire penala, conform unor informatii neconfirmate oficial.

Antonie Solomon este acuzat de procurorii DNA ca ar fi primit 50.000 de euro mita de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova, in acelasi dosar fiind vizate si alte persoane.

Primarul Craiovei a fost retinut pe 2 martie de procurorii Parchetului National Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti sub acuzatiile de luare de mita in forma continuata, fals intelectual si uz de fals. Pe 3 martie, Tribunalul Arges a emis pe numele lui Solomon un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.