Jocurile politice ale PDL incearca sa mascheze dezastrul economic si social pe care Guvernul Boc il gestioneaza in acest moment, iar seful statului si democrat-liberalii isi doresc sa acumuleze intreaga putere in Romania, prin indepartarea lui Mircea Geoana de la conducerea Senatului, a afirmat, miercuri, intr-o conferinta de presa televizata, liderul social-democrat Victor Ponta.

"PDL si independentii incearca sa incalce Constitutia Romaniei. PSD si acum in opozitie, si cand va fi la putere, nu va duce lupta politica dincolo de limita Constitutiei, asa cum fac acum democrat-liberalii", a adaugat presedintele PSD.

"Sunt convins ca functia de presedinte al Senatului va ramane Partidului Social Democrat si lui Mircea Geoana", a incheiat Victor Ponta.

Democrat-liberalii au cerut, miercuri, ca solicitarea lor privind revocarea lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului sa fie inclusa pe ordinea de zi a plenului Senatului si supusa la vot. Presedintele Senatului a refuzat, insa, includerea solicitarii PDL pe ordinea de zi.