Liberalii din Capitala isi aleg joi noul presedinte si vicepresedintii Consiliului de Coordonare a Municipiului Bucuresti, structura PNL care coordoneaza cele sase filiale din Capitala ale partidului, anunta Agerpres. Cei trei candidati pentru sefia PNL Bucuresti sunt actualul presedinte interimar, Andrei Chiliman, Cristian Banu, membru al PNL Sector 5 si Leopold Lupusanschi, membru al PNL Sector 4.

Pentru cele doua functii de vicepresedinte s-au inscris sase candidati.

Andrei Chiliman este presedinte interimar al Consiliului de Coordonare PNL din Bucuresti din martie 2009. Aceasta structura este compusa dintr-un presedinte, doi vicepresedinti si cei sase presedinti ai filialelor de sector ale partidului.

Pâna in iunie 2008, PNL Bucuresti a fost condus de Ludovic Orban. In urma esecului acestuia la alegerile locale din 2009, presedintele de atunci al PNL, Calin Popescu Tariceanu, a decis inlaturarea lui Orban, fostul premier asigurand, o perioada, si conducerea interimara a organizatiei.

Dupa Congresul PNL din martie 2009, odata cu schimbarea conducerii centrale a partidului, Calin Popescu-Tariceanu a fost inlocuit la presedintia PNL Bucuresti cu Andrei Chiliman, care detine un mandat interimar.