Presedintele Traian Basescu s-a aflat, sambata, timp de doua ore, la Spitalul Militar Central pentru un control medical de rutina la glanda tiroida, anunta Mediafax, citand surse medicale. Informatia a fost confirmata, duminica seara, si de seful statului, care le-a spus jurnalistilor, la iesirea dintr-un restaurant din Capitala, ca a fost la controlul medical anual si ca "Sunt mai sanatos, si la minte si la corp, decat patronii vostri. Stiu ca de vreo 3 luni se chinuie tare: presedintele ori e bolnav, ori face partide cu oameni luati de la altii".

  • "Nu mai transmiteti minciunile astea. Sunt mai sanatos decat toti patronii vostri la un loc si la minte si la corp. Iar, in ceea ce priveste politica, sunt mai corect decat toti cei care spun ca eu fac partide", a declarat seful statului, subliniind, in acelasi timp, faptul ca nu are nicio legatura cu demisiile din PSD si cu grupul independentilor.

In septembrie 2007, seful statului a fost supus unei interventii chirurgicale in urma careia i-a fost extirpat lobul drept tiroidian, tot la Spitalul Militar Central.

Presedintele si-a petrecut seara de duminica la un restaurant din zona 1 Mai din Bucuresti, impreuna cu sotia sa, potrivit Mediafax.

  • "Am mancat, pentru ca duminica, e intelegerea mea cu sotia, de 33 de ani, sa nu gateasca duminica, asa ca am venit la masa, dar ma duc sa prind repriza a doua de la Steaua-CFR", le-a mai spus presedintele jurnalistilor.

Pe blogurile a doi jurnalisti au aparut, duminica, informatii potrivit carora seful statului ar fi internat la Spitalul Militar Central, neconfirmate insa de Administratia Prezidentiala.