Presedintele Organizatiei de femei a PD-L, Sulfina Barbu, a declarat vineri ca ministrul Muncii, Mihai Seitan, nu are girul politic al conducerii partidului, pentru a formula propunerea privind diferentierea alocatiilor pentru copii, relateaza Agerpres.

"Nu stiu in acest moment despre ce discuta, pentru ca nu are un gir politic pentru a face un astfel de demers, din cunostintele mele, la nivelul Biroului Permanent National", a comentat Sulfina Barbu propunerea ministrului Muncii, Mihai Seitan, privind diferentierea alocatiilor pentru copii.

Presedinta Organizatiei de femei a marturisit ca a aflat din mass-media despre intentia ministrului Seitan si a precizat ca acesta nu a discutat subiectul in cadrul partidului. De asemenea, Sulfina Barbu a declarat ca nu cunoaste motivatia si criteriile ce au stat la baza propunerii de diferentiere a alocatiei pentru copii.

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a avansat, vineri, ideea platii diferentiate a alocatiei de stat pentru copii, considerand ca nu mai trebuie platite alocatii pentru copiii ai caror parinti au venituri mari.