Deputatul Ioan Damian a demisionat miercuri din PSD si s-a alaturat grupului de independenti din Camera Deputatilor, condus de Gabriel Oprea, ministru al Apararii, anunta Agerpres.

''Cred ca, in perioada actuala, Romania trebuie sa depaseasca aceasta criza economica - acesta este acum adevaratul interes al romanilor si misiunea mea, ca parlamentar. Il cunosc pe Gabriel Oprea de cand era ministru delegat pentru administratia publica, iar eu imi desfasuram activitatea in administratia publica. Este un om serios, hotarat, care cunoaste foarte bine realitatile Romaniei, deci si pe cele de la Calarasi. Este un om care intotdeauna isi respecta cuvantul dat'', si-a motivat Damian decizia.

El a adaugat ca se alatura demersului independentilor de a sprijini guvernul si proiectele guvernului si, cu prioritate in aceasta perioada, masurile de depasire a crizei economice.

''Sunt convins ca, activand in grupul de parlamentari independenti condus de ministrul Gabriel Oprea, ii voi putea ajuta pe oamenii din Calarasi care m-au votat", a mai spus Ioan Damian.