Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, luni, ca nu a decis pe cine va sprijini la viitorul Congres al social-democratilor pentru functia de presedinte al partidului, dar ca nu exclude varianta de a-si anunta candidatura pentru acest post, afirmand ca este nevoie de "un lider cu sange", relateaza Mediafax.

Mazare a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca i s-a propus de mai multe ori sa candideze pentru sefia PSD, iar acum ia in calcul si aceasta posibilitate.

"Mi s-a propus de multe ori sa candidez. Ma mai gandesc si la asta. Poti sa stii daca nu ma imbrac militar si candidez ? Nu excludeti nici posibilitatea asta. Dar imi pun basca rosie, aia din campanie. S-ar putea sa fie o surpriza, de obicei eu cand candidez adun voturi”, a declarat Radu Mazare.

Liderul social-democratilor constanteni sustine ca PSD are nevoie de un lider "cu sange", ca el, spre exemplu.

Radu Mazare a mai spus ca in cazul in care nu va candida nu s-a hotarat pe cine va sustine la presedintia PSD.

El a afirmat ca nu s-a intalnit cu Miron Mitrea in ultima perioada, dar ca nu are nicio problema in a avea discutii cu fostul lider al social-democratilor.

"Nu m-am intalnit cu Mitrea. Nu merg in Delta iarna ca-i frig. Dar as putea avea, n-am nicio problema, Mitrea este prietenul meu, am spus-o intotdeauna. Asta nu inseamna ca il sustin pe el", a explicat Radu Mazare.

Pana acum, si-au anuntat candidaturile la sefia PSD Adrian Nastase, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu si Andrei Alexandru.