Social-democratii modifica statutul partidului. "Sunt in plin proces de reorganizare niste foruri ale partidului care vor stabili conditiile de participare si modalitatile in care vor fi desemnati candidatii la Congres", a anuntat senatorul PSD, Toni Grebla, la Realitatea FM. Intrebat ce vizeaza aceste schimbari, social-democratul a declarat ca "ar putea aparea functii noi si ar putea disparea altele".

A refuzat sa spuna despre ce functii este vorba, insa a confirmat faptul ca ar putea fi vizata cea de presedinte executiv. "Fiecare partid isi mai modifica statutul pentru a se adecva realitatilor. Modificarile nu privesc alegerea presedintelui, el va fi ales de Congres. Ar putea aparea functii noi si ar putea disparea altele", a explicat Toni Grebla.

In ceea ce priveste numele celui pe care il va sprijini la sefia partidului, el a declarat: "Voi sprijini acea echipa si liderul echipei care imi vor crea certitudinea ca poate sa castige viitoarele alegeri. Adrian Nastase si-a dovedit calitatile de lider, a fost un foarte bun presedinte si un foarte eficient si coerent premier".