Candidatul PD-L pentru alegerile parlamentare din Colegiul 1, Bucuresti, Honorius Prigoana, a recunsocut, intr-o scurta conferinta de presa, victoria contracandidatului sau, liberalul Radu Stroe. "Nu m-am luptat doar cu dl. Stroe, ci cu trei partide si cu Primaria Sectorului 1. Il felicit pe dl. Chiliman pentru victorie, precum si pe dl. Stroe. Domnul Stroe incepe un mandat scrut, direct in opozitie(...) De fapt. eu sunt castigatorul acestei lupte, pentru ca mi-am propus sa am o campanie de bun simt, transparenta, cinstita, fara sa-mi atac contracandidatii(...) Ne vom revedea in 2012 cand voi castiga un mandat de parlamentar", a declarat Prigoana.

Honorius Prigoana: "Vreau sa multumesc PD-L pentru increderea acordata. A acordat o sansa tinerei generatii. Vreau sa multumesc cetatenilor Colegiului 1 care au iesit la vot. Vreau sa multumesc echipei de campanie si familiei mele. Am dovedit "bunul simt" si seriozitatea unei generatii care este gata sa preia stafeta si sa se implice activ. A fost o campanie foarte grea. Am avut o misiune dificila. In aceasta campanie, nu m-am luptat doar cu dl. Stroe, ci cu trei partide si cu Primaria Sectorului 1. Il felicit pe dl. Chiliman pentru victorie, precum si pe dl. Stroe. Domnul Stroe incepe un mandat scrut, direct in opozitie".

"De fapt. eu sunt castigatorul acestei lupte, pentru ca mi-am propus sa am o campanie de bun simt, transparenta, cinstita, fara sa-mi atac contracandidatii. Va asigur ca nu am renuntat la lupta politica. Am pierdut doar o batalie, nu si razboiul. Ne vom revedea in 2012 cand voi castiga un mandat de parlamentar", a mai precizat Prigoana.