Miron Mitrea spune ca Adrian Severin, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu si Ioan Mircea Pascu sunt social-democratii pe care si i-ar dori in echipa sa, in cazul in care va intra in cursa pentru sefia PSD si o va castiga. Miron Mitrea a declarat, de mai multe ori, in ultima perioada, ca il sustine pe Cristian Diaconescu la conducerea PSD, insa va candida el insusi, daca fostul ministru de Externe va renunta.

"Nu cred neaparat ca o sa castig, cred ca am o sansa corecta daca intru in lupta, pentru ca atunci cand am candidat pentru functia de secretar general al PSD am facut anumite greseli pe care mi le recunosc si astazi", a afirmat Miron Mitrea, la Realitatea Tv, potrivit NewsIn.

Miron Mitrea mai spune ca oricare ar fi echipa ce va ajunge la conducerea PSD, obiectivul social-democratilor va fi acela ca, cel tarziu pana in 2012, sa ajunga la putere.

Miron Mitrea mai spune ca regula ca presedintele partidului sa candideze si la alegerile prezidentiale trebuie schimbata in PSD. El a adaugat ca PSD trebuia sa il retraga anul trecut din cursa prezidentiala pe Mircea Geoana, cand sondajele aratau ca liderul PSD era cotat 10 procente mai jos decat partidul.