Fiul lui Silviu Prigoana este ironizat de europarlamentarul PDL, Cristian Preda. Acesta din urma il critica pe blogul sau pe Honorius Prigoana pentru excesul de retorica pe care il dovedeste in campanie folosind ideea modernizarii statului.

"Sunt bucuros ca termenul modernizare s-a impamantenit in politica romaneasca. E folosit tot mai frecvent pentru a descrie reforma statului. Ar fi pacat ca sensul lui sa se piarda, printr-o utilizare neindemanatica. De aceea, cred ca ar trebui sa nu fie folosit in ocazii electorale. De pilda, ideea ca lupta din 17 ianuarie pentru colegiul 1 ar fi legata de o promisiune de reforma a statului e ridicola", remarca ironic Preda.

"Tanarul Prigoana ar trebui de altfel sa inteleaga sensul competitiei in care a intrat si sa nu isi conduca retorica pe un teren mai accidentat decat cel cu care e obisnuit domnia sa, sofer cu numeroase amenzi la activ", continua fostul consilier al presedintelui Traian Basescu.

Contracandidatul democrat-liberalului Honorius Prigoana pentru locul de deputat ramas vacant dupa ce Bogdan Olteanu a fost numit viceguvernator al Bancii Nationale este Radu Stroe. Campania electorala se va incheia sambata, 16 ianuarie.