Da, Hrebenciuc crede in ezoterism. Pentru cine-l cunoaste, nu e o noutate. Hrebenciuc chiar crede in clarvazatori, in initiati, in tot felul de ciudati care, prin perceptia unor fenomene spirituale, ii pot da informatii despre unul, despre altul, oameni importanti. Ba chiar, in PSD, se spune ca si Mircea Geoana a inceput sa creda, de ceva timp, in asemenea chestii. Ca doar... in ce crede Hrebenciuc, crede si el, nu?, scrie jurnalista Sorina Matei, pe blogul ei.

Oricum, nu asta e important. Cine crede, cu adevarat, crede...Cine nu, nu. Eu, de exemplu, nu cred.

Ce mi se pare insa distractiv dar si imporant este ca Hrebenciuc incearca sa puna prostia lui Geoana pe seama zilei de joi. Joia cand este, spune acelasi Hrebenciuc, Ziua Flacarii Violete. Atunci, Traian Basescu e in forma maxima, marturiseste tot el.

Deci ce sa inteleg eu din asta? Hrebenciuc, seful de campanie prezidentiala, l-a boicotat pe prezidentiabilul Geoana punandu-i dezbaterea chiar joi? Sau clarvazatoarea lui Hrebenciuc a uitat sa ii spuna ca Flacara Violeta este fatala prostiei? Din doua, una...Ca sa inteleg si eu, monser...

Pentru cine vrea sa descopere cam ce e in capul lui Hrebe si sa aprofundeze problema de stat a Flacarii Violete, sa citeasca aici.

Comenteaza pe blogul Sorinei Matei.