"In ziua de joi, in general, Traian Basescu este in forma maxima pentru ca cel putin cei care se ocupa de… stiu ce inseamna ziua de joi, este ziua flacarii violete si daca ati observat, toti cei din PD purtau violet, si cravatele, si puloverele si puloverul pe care-l purta Basescu, deci exista o filiatie aici, dar e de cu totul alta natura. Eu cred in treaba asta si de-aia nu-i cazul sa dezvoltam aici subiectul, ar trebui sa facem o emisiune separata numai pe acest subiect. Sa n-o luati ca o gluma chestia asta" a afirmat, miercuri seara, seful de campanie al PSD, Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.

Referindu-se la Viorel Hrebenciuc, surse din PSD au declarat, pentru site-ul Inpolitics, ca "De multe ori ne-a dat, la reuniuni de partid, diverse sfaturi bazate pe chestii de astea, oculte, si nu se lasa descurajat nici macar cand unii dintre noi il luam peste picior. El chiar crede cu tarie in aceste lucruri si se lasa mult influentat de ele, oricat ar parea de halucinant, desi ne-a lasat de mai multe ori impresia noua, celor din conducere, ca se foloseste cateodata de aceste credinte ale lui pentru a nu fi de acord cu anumite decizii care nu ii convin, deci putem vorbi si de un pic de teatru in toata povestea. Dar de crezut sincer, crede, asta e sigur...Pana acum, insa, avea mare grija ca aceste Pasiuni ale lui sa nu transpire in afara partidului...daca acum a lasat precautia deoparte inseamna ca e chiar disperat".

  • Ce este flacara violeta?

"Flacara Violeta este un cuvant ce apare in vechile texte egiptene sacre sub numele de Saqqara (sau Sakara - in traducere Focul Sacru) ce a fost folosit in antichitate in interiorul scolii Misterelor. Flacara Violeta reprezinta esenta uneia dintre cele sapte mari raze de vindecare. La fel cum lumina soarelui trece printr-o prisma refractandu-se in cele sapte culori ale curcubeului si lumina spirituala se manifesta sub forma a sapte raze fiecare avand culoarea, frecventa si calitatea Constiintei Hristice. Raza violeta este cunoscuta sub numele de "a saptea raza", iar atunci cand o invocati, ea va cobori in inima dumneavoastra unde va forma Calitatile Hristice ale compasiunii, iertarii, dreptatii, libertatii dar si transmutarii", potrivit www.reiju.org, citat de Mediafax.