Madalin Voicu a declarat sambata ca liderul PSD, Mircea Geoana, trebuie sa se retraga din fruntea partidului. "Echilibrat cum il stiu, ar trebui sa recurga la aceasta forma eleganta. PSD are nevoie de o alta conducere", a spus Madalin Voicu, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

Cu aceasta ocazie, Madalin Voicu a anuntat ca a fost invitat de Gabriel Oprea sa paraseasca PSD si sa intre in grupul independentilor. A acceptat sa vorbeasca pe acest subiect "din politete", insa nu va pleca de la social-democrati, a precizat deputatul, citat de NewsIn.

"Trebuie repede reevaluata forta PSD si o reconstructie este imperios necesara. (...) Dupa decizia CCR, vom sti cine ramane, cine pleaca, unde se pozitioneaza in partid", a continuat acesta.

In luna mai, Madalin Voicu a fost exclus din PSD de catre filiala PSD Giurgiu. Deputatul a contestat decizia de excludere, insa Comisia de arbitraj si integritate a PSD a amanat de cateva ori sa discute cazul acestuia, astfel ca situatia sa este neclarificata, potrivit agentiei de presa citate. Voicu figureaza in continuare ca membru al grupului de deputati PSD.