Liderul grupului independentilor din Parlament, Gabriel Oprea, sustine ca se face "tot mai acut simtita necesitatea" aducerii pe scena politica romaneasca a unei formatiuni noi, de centru, situate "deasupra tuturor intereselor politice", o uniune nationala pentru "progresul Romaniei".

"Trebuie sa ascultam vocea poporului, care a ales. Constatam ca se face tot mai acut simtita necesitatea de a aduce pe scena politica romaneasca o formatiune politica noua, de centru, o formatiune politica a stabilitatii nationale care sa se situeze deasupra tuturor intereselor politice, o uniune nationala pentru progresul Romaniei", informeaza NewsIn.

"In aceste zile, de dupa alegerea sefului statului, observam foarte multa confuzie in politica, multe interese de grup si de partid, din partea tuturor formatiunilor politice, cand singurul interes ar trebui sa fie acela de a actiona spre binele romanilor, de a crea cadrul politic si stabilitatea necesare pentru ca Romania sa depaseasca rapid criza economica", mai spune Oprea.