"Directorii institutiilor deconcentrate numiti de PDL dupa iesirea PSD de la guvernare vor fi inlocuiti dupa 6 decembrie in cazul in care Mircea Geoana va castiga alegerile", a declarat presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, citat de NewsIn.

“Traian Basescu si actualii directori vor pleca dupa pierderea alegerilor. In acest moment, mai multi directori numiti de PSD au dat in judecata Guvernul Boc pentru ca au fost inlocuiti ilegal”, a declarat Cindrea, care a adaugat ca alti directori numiti de PSD au fost inlocuiti desi se aflau in incapacitate temporara de munca, ei fiind in concedii de boala.

Cindrea a mai spus ca alianta actuala intre PSD-PNL-UDMR va avea mai mult success decat CDR, in 1996 si Alianta DA, din 2004, “pentru ca nu va mai exista disturbatorul Traian Basescu”.

“Atat CDR cat si Alianta DA au fost dinamitate de disturbatorul Traian Basescu, ca de altfel toate coalitiile in care a fost implicat. Tocmai din acest motiv dorim sa il izolam pe Traian Basescu, iar garantia reusitei este tocmai faptul ca el nu va fi implicat deloc in acest proiect”, a declarat Cindrea.