Liderul PSD, Mircea Geoana a declarat miercuri ca nu este interesat de disputa dintre Adrian Nastase si Traian Basescu: "este problema lor ce au facut intr-o viata anterioara... acest tip de discutii sunt simpatice pentru omul politic, dar irelevante pentru omul obisnuit". Reactia vine dupa ce Traian Basescu a declarat la Realitatea FM ca Nastase a venit la el acasa "deoarece vroia sa gasim o solutie ca sa inchidem dosarul".

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca afirmatia contracandidatului sau la alegerile prezidentiale, Traian Basescu, care i-a acuzat pe cei care au semnat Pactul de la Timisoara de aroganta, "este o strategie de justificare a infrangerii de pe 6 decembrie".

Liderul PSD a comentat incidentele care au avut loc la Timisoara si in alte orase dupa ce PSD, PNL si PNTCD au semnat pactul de la Timisoara. "In primul rand, eu respect dreptul fiecarui cetatean roman de a-si exprima punctul de vedere, nu am niciun fel de resentiment si cred ca, pana la urma, democratia inseamna si diversitate de opinie. Unde cred ca este gresit este incercarea de a veni cu manipulare si cu un inceput de violenta stradala care cred ca este extrem de periculoasa pentru un climat deja fragil in Romania", a afirmat Geoana.