"O experienta cutremuratoare" - asa a catalogat liderul social-democrat Mircea Geoana coalitia pe care partidul sau a avut-o cu PDL. El le-a promis noilor parteneri liberali ca le va respecta partidul si ca vrea "continuitate" in proiectul cu ei si dupa 2012, potrivit Mediafax.

  • "Am invatat si noi din greselile noastre. Am avut prima coalitie cu cei de la PDL din istoria partidului nostru in ultimii 20 de ani si vreau sa va spun ca a fost o experienta cutremuratoare. De aceea venim catre partenerii liberali cu inima deschisa si cu mâna intinsa, dincolo de protocoale. Obligatia presedintelui si obligatia mea ca presedinte al României va fi sa asigur echilibru in coalitia care se va forma. Am ambitia sa fiu presedintele care sa faca prima coalitie de partide sa functioneze bine si corect", a afirmat Mircea Geoana luni, la un miting electoral, la Ploiesti.
  • El a tinut sa le transmita liberalilor: "Ca presedinte al României voi respecta acest mare partid al dreptei romanesti si vom fi parteneri, pentru ca am incheiat un parteneriat pentru România, nu pentru interesele noastre".