In ultimele zile de campanie prezidentiala, clipurile video de pe net si colajele foto s-au radicalizat. Mircea Geoana este ironizat in mai multe clipuri video, care ba ii traduc afisul in rusa, ba il prezinta alaturi de Crin Antonescu in chip de pionieri, ba este trucat in poze alaturi de Ion Iliescu si Nicolae Ceausescu ori este trimis in cosmos tot de la Moscova. In schimb, Dorel ii face campanie negativa lui Traian Basescu, ai carui fani insa ii fac campanie pe muzica lui Michael Jackson si pe o manea. Cei doi finalisti ai prezidentialelor au pe internet cate un clip hip-hop, iar statul Congo a revenit in campania electorala.

Inainte ca stafurile de campanie sa faca publice afisele cu Mircea Geoana si Crin Antonescu, pe net au aparut deja replicile anti. Intr-un clip pe YouTube, Geoana si Antonescu apar in chip de pionieri iar in spatele lor harta fostei URSS.

Internautii au creat pentru candidatul PSD, Mircea Geoana, mai multe clipuri video prin care fac aluzie la vizita acestuia la Moscova. In primul clip este prezentat afisul electoral al lui Mircea Geoana tradus in limba rusa. Un alt clip il prezinta pe Geoana alaturi de Nicolae Ceausescu. Un al treilea montaj video ii prezinta pe diversi sustinatori ai lui Geoana.

Echipa de la Happyfish.ro a creat un clip pe ritmuri de hip-hop care ii este dedicat lui Mircea Geoana. In imagini apar liderii PSD Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc si Radu Mazare.

O alta parodie adresata lui Mircea Geoana il prezinta pe acesta in timp ce pleaca in cosmos. Adversarii lui Geoana au creat doua clipuri cu aceasta tema.

Intr-un alt video adversarii lui Geoana au copiat o reclama la o bere si au adaptat-o pentru candidatul PSD. Nici Mihaela Geoana nu a scapat de ironiile creatorilor de montaje video, care fac aluzii la pozitia ei in cadrul Crucii Rosii. Intr-un alt videoclip sunt luati la tinta mogulii criticati de Traian Basescu: Voiculescu, Vantu, Patriciu dar si postul Antena 3, care este asociat cu PSD.

Intr-un alt clip care copiaza culorile si insemnele de campanie ale lui Traian Basescu, votantii sunt indemnati sa nu voteze coaltia Grivco, coalitie nominalizata chiar de catre candidatul PD-L.

Pe net a mai fost lansata o noua pagina care face campanie negativa impotriva lui Mircea Geoana. Pe romaniantipsd.ro sunt postate diverse filmulete si afise care il prezinta pe liderul PSD in diferite ipostaze. Tot pe net au mai aparut si banere in care Ion Iliescu apare caricaturizat drept Nasul.

Campanie pro-Basescu cu Michael Jackson

In campania anti-Basescu a intrat si Dorel, de gatul caruia atarna un baner pe care scrie "Multumesc Basescu". Celebrul personaj de reclame spune in finalul clipului ca "de data asta nu mai e de gluma".

Fanii lui Traian Basescu au creat un colaj de imagini care au ca fundal muzica lui Michael Jackson.

Campania presedintelui a ajuns si in zona manelelor. Un clip propune alegatorilor un presedinte "pe sistem turbo".

Un blogger a creat pe YouTube mai multe clipuri video in care il ironizeaza pe Traian Basescu. Intr-unul din ele ii transmite presedintelui ca e momentul sa isi mute cuibul. Intr-un alt video presedintele este trimis pe mare dupa 6 decembrie.

Celebrul stat Congo revine pe internet, de aceasta data insa ca subiect de atac impotriva lui Traian Basescu.

Folosind sloganul "Traiti Bine", pe YouTube a aparut si un clip hip-hop care utilizeaza un limbaj violent. Versurile il ataca in mod explicit pe Traian Basescu.

Echipa de campanie a lui Traian Basescu a creat si doua clipuri pentru turul doi.