Candidatul independent la Presedintie Sorin Oprescu a declarat, vineri, ca va urmari la televizor confruntarea dintre cei trei contracandidati ai sai Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu, deoarece nu a fost invitat si nu se va duce neinvitat la aceasta confruntare, informeaza Mediafax.

"Nu am fost invitat la aceasta confruntare, ea s-a prefigurat in ultimele cinci zile, am facut o singura intrebare prin staff-ul meu de campanie, care a fost lipsita de raspuns. Nu o sa mai fac o data, Oprescu are demnitarea lui, nu stau sa ma rog de cineva sa fiu primit undeva si nu o sa ma duc neinvitat", a precizat Oprescu.

El a spus ca Traian Basescu, Mircea Geoana sau Crin Antonescu nu erau "indrituiti sa stabileasca ce si cum" si nici un institut.

"Voi sta si eu sa-i vad la televizor pe cei trei mari gladiatori si fiecare va trage concluziile", a mai spus Oprescu.

Oprescu a mai declarat ca ofera cetatenilor varianta unui presedinte independent, fara legaturi de partid, de afaceri, aratand ca aceasta campanie a fost un "spectacol degradant" in care, de teama, Traian Basescu si Mircea Geoana s-au ascuns de contracandidati.