"Vreti dezbatere pe muntele Kilimanjao? Ma duc si acolo la dezbatere! Vreti dezbatere pe stadionul Wembley? Merg si acolo!", a declarat candidatul PRM la prezidentiale, Corneliu Vadim Tudor. Liderul PRM a ajuns miercuri seara la sediul Televiziunii Publice, unde ar fi trebuit sa aiba loc dezbaterea principalilor candidati la presedintia tarii.

"Sunt pregatit sa intru si acum la o dezbatere", a afirmat Vadim, care a ajuns la sediul TVR insotit de cativa dintre liderii formatiunii sale: Gheorghe Funar, Marius Marinescu, Codrin Stefanescu.

Vadim a spus ca dezbaterea nu a mai avut loc deoarece lui Traian Basescu "ii este o frica paralizanta de mine".

Liderul PRM a adaugat ca "intre mine si Mircea Geoana nu exista niciun fel de alianta", raspunzand astfel criticilor celor care sustin ca presedintele PSD a schimbat in ultimul moment formatul dezbaterii de la TVR pentru a-i include pe Corneliu Vadim Tudor si pe George Becali.

Crin Antonescu a spus, miercuri seara, ca staff-urile de campanie decisesera o dezbatere in format de cinci, dupa care presedintele TVR, Alexandru Sassu, a anuntat "brusc o dezbatere in sapte, cu Vadim si Becali".

"Mircea Geoana n-a avut curajul sa vina fara Vadim si Becali", a afirmat Antonescu.