Marian Vanghelie sustine ca il cauta de marti dimineata pe liderul sindical de la Metrorex, Ion Radoi, pentru a-i cere sa renunte la greva. "Il caut de dimineata, sa dea drumul la metrou, dar nu-l prind la telefon. Totul se poate intoarce impotriva noastra, a PSD-ului", a declarat Vanghelie, pentru cotidianul Gandul.

"Ne punem lumea-n cap", spune primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, care sustine ca PSD nu are nicio legatura cu aceasta actiune sindicala.

"Vreau sa vorbesc cu el, sa-l rog sa le dea drumul. Sa renunte la greva in urmatoarele doua saptamani, pana la sfarsitul campaniei, ca nu face bine nimanui greva asta", declara Vanghelie, in opinia caruia perioada actuala nu reprezinta un moment "prielnic" pentru negocierea contractului de munca.

Seful PSD Bucuresti a precizat, in declaratia acordata pentru Gandul, ca nu a reusit inca sa il contacteze telefonic pe subalternul sau pe linie de partid: "Pai, nu-l prind la telefon. Il caut de dimineata, de la opt jumate. Cred ca e prins cu evenimentul... Dar greva nu ne-aduce niciun castig, e clar. Dimpotriva, paralizam Bucurestiul si ne mai punem si lumea-n cap".

"E nenorocire. Toata lumea ma suna. Trebuie sa-l prind pe Radoi, sa vorbesc cu el, sa amane!", a incheiat Marian Vanghelie.