Traian Basescu a anuntat ca accepta dezbaterea propusa de Mircea Geoana pentru miercuri, ora 18.00, la ASE, dar a cerut alt moderator decit rectorul Academiei - un fost membru PSD. Si Crin Antonescu s-a declarat gata sa participe la dezbatere, desi nu a primit inca o invitatie de la candidatul PSD, in timp ce Corneliu Vadim Tudor sustine ca a fost invitat si si-a dat acceptul.

"Domnul Geoana propune o dezbatere condusa de cel care raspunde de departamentul economic al PSD. Este rectorul de la ASE. Nici chiar asa, sa-ti pui fostul membru de partid sa conduca dezbaterea", a spus Traian Basescu la National TV, citat de Agerpres.

Basescu a mai spus ca se incearca sa se gaseasca o solutie pentru ca dezbaterea sa aiba loc si ca luni, toata ziua, staff-urile de campanie au discutat.

Pe de alta parte, candidatul liberal, Crin Antonescu, a anuntat ca e gata sa participe la dezbaterea de la ASE, dar nu a primit inca nici o invitatie din partea staff-ului PSD. Antonescu a declarat ca va renunta la spatiul electoral ce-i revine miercuri seara la TVR pentru ca televiziunea publica sa transmita in direct dezbaterea.

Si Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM, s-a declarat de acord cu dezbaterea, el declarind pentru Agerpres ca a fost deja invitat.