1 Vizibilitatea candidatilor Basescu, Antonescu, Geoana si Oprescu in presa online - nr de articole publicate in ultimele 7 zile
1 Vizibilitatea candidatilor Basescu,
 Antonescu, Geoana si Oprescu in
presa online - nr de articole publicate
in ultimele 7 zile
Foto: NewsMix.ro

Saptamina 7 - 13 noiembrie s-a derulat fara evenimente iesite din comun in ceea ce priveste prezenta candidatilor principali in presa on line. Remarcam totusi, in Imaginea 1, saltul de vizibilitate al lui Geoana din presa zilei de vineri, 13.

Evenimentul generator poate fi schimbul de invitatii si acceptari in vederea unei confruntari directe pe care acesta l-a avut cu contracandidatul Basescu. Ce s-a intimplat dupa confruntarea de la Cluj va face obiectul unei analize viitoare.

2 Vizibilitatea lui Oprescu, Kelemen Hunor, Becali si CV Tudor in presa online in ultimele 60 de zile
2 Vizibilitatea lui Oprescu, Kelemen,
Becali si CV Tudor in presa online in
ultimele 60 de zile
Foto: NewsMix.ro
Dar ce-or mai face ceilalti prezidentiabili? Am intrebat computerul si am primit Imaginea 2. Am inclus trei dintre urmatorii cei mai bine clasati. Pentru a avea un reper este prezent si Oprescu.

O POVESTE PE SAPTAMANA - SPUSA DE NEWSMIX

Dorim sa va prezentam o serie de topuri tematice, realizate in mod automat prin analiza articoleor din ultimele aproximativ 2 zile. Topurile nu exprima ierarhi valorice, nici macar de notorietate, ci ordonari dupa acelasi criteriu al vizibilitatii, cu care v-am obisnuit. Comentariile sunt de prisos. Nu pentru ca pozele ar dezvalui adevaruri clare si zguduitoare, ci pentru ca fiecare e liber sa le interpreteze cum vrea.

3 Top tari
3 Top tari
Foto: NewsMix.ro

4 Top institutii interne
4 Top institutii interne
Foto: NewsMix.ro

5 Top partide politice - Incredibila plasarea PCR pe pozitia 5 si a FSN pe 8
5 Top partide politice - Incredibila
plasarea PCR pe pozitia 5 si a FSN pe 8
Foto: NewsMix.ro

6 Top echipe si competitii
6 Top echipe si competitii
Foto: NewsMix.ro

7 Top personaje din domeniul economic si social
7 Top personaje din domeniul
economic si social
Foto: NewsMix.ro

Buletinul saptamanal NewsMix

In fiecare zi de luni, echipa NewsMix va propune o analiza a principalelor evolutii si tendinte inregistrate in saptamana anterioara, in lupta pentru Cotroceni, asa cum este ea consemnata de presa. In restul saptamanii, puteti vizita paginile dedicate candidatilor principali la presedintie, unde veti gasi informatii de sinteza, actualizate in regim live.

Va avizam ca buletinul nostru informativ va da doar interpretari si corelari statistice si cronologice, nicidecum analize politice.

Mai mult, datele prezentate pe paginile candidatilor sunt rezultatul unor mecanisme automate, nepartinitoare, de extragere a informatiilor din presa online. Motorul original "NewsMix" este inima unei platforme statistico-semantice automate, care pastreaza o perfecta echidistata fata de orice personaj sau subiect.