Candidatul Partidului Verde la presedintie, Remus Cernea, a anuntat pe pagina sa de internet ca va participa, sambata, la dezbaterea publica de la Cluj-Napoca, impreuna cu Crin Antonescu si Traian Basescu. Dezbaterea va avea loc la Universitatea Babes-Boyai, incepand cu ora 15.

"Astazi, la ora 15.00, va fi transmisa de la Cluj-Napoca, de catre Realitatea Tv o dezbatere electorala la care si-au anuntat participarea Crin Antonescu, Traian Basescu si Remus Cernea", se scrie pa pagina oficiala a lui Remus Cernea.

Potrivit realitatea.net, "Cernea a spus ca a discutat cu seful de campanie al lui Traian Basescu, Sever Voinescu, si a primit confirmarea intalnirii de astazi, la ora 15.00".

Intr-o declaratie pentru Mediafax, Cernea a afirmat ca "este in drum spre Cluj si ca este pregatit sa mearga la dezbatere, desi are rezerve ca aceasta va avea loc sambata".

Candidatul PSD, Mircea Geoana, care il invitase pe Basescu la dezbateri publice in trei centre universitare, a anuntat ca nu va participa la confruntarea publica de la Cluj-Napoca, avand programate mitinguri electorale la Tulcea si Braila.