Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, ca partidul sau exclude sustinerea candidatului PSD in turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care Crin Antonescu nu va intra in acest tur, afirmand ca Geoana nu e o alternativa la Basescu, ci aceeasi Marie cu alta palarie.

"Excludem ipoteza sustinerii PSD. Haosul care este in tara in acest moment este cauzat de cuplul Geoana - Basescu. Mircea Geoana nu este o alternativa la Traian Basescu, este aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Speram ca in aceasta toamna sa se ofileasca trandafirii si sa infloreasca crinii", a declarat Ludovic Orban, citat de NewsIn.

Ludovic Orban a efectuat, vineri, o vizita electorala in judetul Sibiu, in cadrul careia s-a intalnit si cu primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Crin Antonescu pariaza ca intra in turul doi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara, la o conferinta de presa, ca este dispus sa puna un pariu, din banii INSOMAR sau CCSB, ca va reusi sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale, raspunzand astfel unei intrebari privind eventuale discutii cu social-democratii in ultima saptamana de campanie, pentru turul doi al alegerilor, in conditiile in care este cotat de casele de sondare cu putine sanse comparativ cu presedintele PSD, Mircea Geoana.

"Nu port in aceasta saptamana niciun fel de negociere cu nimeni, duc in aceasta saptamana campania electorala la bun sfarsit si intru in turul doi. Nu stiu foarte sigur cu cine (...) Daca doriti punem si un pariu, in particular", a marsat Antonescu.