Printre ministrii propusi de premierul desemnat Liviu Negoita se numara Bogdan Aurescu (Ministerul Afacerilor Externe), Daniel Funeriu (Ministerul Educatiei), Cristian Vladescu (Ministerul Sanatatii) si Sulfina Barbu (Ministerul Mediului), au declarat pentru HotNews.ro surse parlamentare.

UPDATE 1: In guvernul propus de Liviu Negoita ramin cei trei "grei" ai PDL - Berceanu, Blaga si Videanu, iar Valeriu Tabara a fost propus pentru Ministerul Agriculturii

Liviu Negoita face o declaratie de presa luni, la ora 17.00, cind este asteptat sa dezvaluie numele tuturor celor propusi pentru functia de ministru.

UPDATE 2: La educatie este vehiculat si numele lui Catalin Baba, unul dintre apropiatii lui Emil Boc. Si la ministerul mediului e posibil ca in locul Sulfinei Barbu sa fie numit un candidat sustinut de liderul PDL Neamt, Gheorghe Stefan, sustin surse din partid.

UPDATE 3: Independentul si fost ministru al Internelor, Gabriel Oprea se va regasi pe lista noului Cabinet. Sursele parlamentare sustin ca cel mai probabil va fi nominalizat pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala.