Traian Basescu a declarat la Realitatea FM ca "este la egalitate cu alt candidat in Bucuresti", iar staff-ul de campanie al lui Crin Antonescu sustine ca liderul PNL are doua procente in fata actualului presedinte. Seful statului a incercat sa explice de ce a pierdut electorat: "Bucurestiul a fost un fief al meu. Probabil faptul ca de la Bucuresti am plecat tot timpul in tara si am uitat sa ma adresez bucurestenilor este un lucru pe care trebuie sa-l corectez... eu cred ca senzatia bucurestenilor este ca nu m-am mai ocupat deloc de Bucuresti".

  • Cititorii HotNews.ro sunt invitati sa argumenteze de ce cred ca Traian Basescu a pierdut teren in Bucuresti si cum explica ascensiunea lui Crin Antonescu in Capitala
  • Traian Basescu la Realitatea FM: Atunci cand Oprescu era blocat cu pasajul, am intervenit la guvern sa dea ordonanta de urgenta necesara pentru ca Pasajul Basarab sa continue. Regret mult ca, din neatentie, din stiu eu... prins de altele, am uitat sa-mi intretin relatia cu bucurestenii.