Mircea Geoana i-a asigurat duminica pe locuitorii din Piatra Soimului, judetul Neamt, ca are "cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi" si, atunci cand se intalneste cu acestia, nu o face pentru fotografii, ci pentru a aduce investitii si locuri de munca in Romania.

"Geoana are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi", a spus Mircea Geoana, in fata a cateva mii de simpatizanti.

"Nu mai am nevoie sa ma duc sa fac fotografii. Am destule acasa, nu mai am unde sa le pun. Cand ma duc sa ma vad cu presedintele american, cu presedintele rus, cu cel chinez, cu cancelarul german, ma duc sa vorbesc de atragerea de investitii si de crearea de locuri de munca" in tara, a sustinut candidatul PSD la cea mai inalta functie in stat.

Mircea Geoana nu a ratat nici ocazia de a lansa cateva promisiuni.

Prima a vizat femeile fara serviciu "care au stat acasa si au crescut copii", pentru care liderul PSD promite, daca va castiga alegerile, un "ajutor minim garantat".

Cea de-a doua a vizat tinerii si incurajarea acestora sa ramana in tara: "Cheia e agricultura, in primul rand, si crearea de locuri de munca la sate si la orase".