Primarul Sorin Oprescu si-a inceput a doua zi de campanie cu o vizita la 'Ziua Recoltei' din Piata Constitutiei. Aici, Oprescu a declarat ca a gasit solutia tehnica prin care autostrada suspendata promisa bucurestenilor va trece pe strada Mihaileanu. Sorin Oprescu a fost insotit la eveniment de Adrian Radulescu, proaspat nominalizat pentru functia de ministru al Agriculturii in cabinetul Croitoru.

"Nu renunt la autostrada suspendata. Va anunt ca am gasit solutia tehnica pentru ca ea sa treaca pe strada Mihaileanu", a declarat Sorin Oprescu. Primarul a facut astfel aluzie la scandalul in care a fost implicat seful statului in legatura cu un imobil situat pe aceeasi strada. Anterior, Oprescu a explicat ca a terminat "desenul tehnic si masuratorile geografice" ale autostrazii suspendate.

Pentru a finanta constructia soselei suspendate, primarul general a afirmat ca va apela la un investitor si ca deja a purtat discutii cu oameni de afaceri pentru a realiza un parteneriat public-privat.

In piata Constitutiei, Sorin Oprescu s-a intalnit cu producatorii prezenti la Ziua Recoltei. Primarul general l-a avut drept ghid pe Adrian Radulescu, presedinte al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania.

Radulescu a fost nominalizat de Lucian Croitoru pentru functia de ministru al Agriculturii.