Liderul social-democrat Mircea Geoana si-a depus, miercuri, la ora 13:00, candidatura la Biroul Electoral Central. Mircea Geoana a anuntat ca a strans 2,5 milioane de semnaturi de sustinere.

  • "Pot sa unesc aceasta tara in jurul unui proiect national cu care ne mandrim si va chem alaturi de mine, pentru ca aici nu e vorba de Geoana sau de PSD, ci trebuie sa fie un proiect al tuturor romanilor. Pot sa ii unesc pe romani in jurul meu", a afirmat candidatul PSD.
  • "Stiu ca oamenii si-au pierdut in mare masura interesul pentru politica. De rezultatul alegerilor din noiembrie-decembrie va depinde viata dumneavostra, a copiilor si parintilor dumneavoastra pentru multi ani de acum incolo", a mai adaugat liderul social-democrat.
  • "Vreau o Romanie in care si cei de la tara, si cei de la oras, sa aiba o viata mai buna, iar romanii din tara si cei din strainatate sa se adune in jurul acestui scop", a mai spus Mircea Geoana.
  • "Vreau ca aceasta frumoasa zi de toamna sa fie un schimb de stafeta - de la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, la viitorul presedinte, Mircea Geoana", a incheiat liderul PSD.

Vom incerca sa restabilim, in aceasta campanie, atat cat se va putea, increderea in politicieni si vreau sa ii rog pe tori romanii, si pe cei dezamagiti de politica, si pe simpatizantii PSD si ai PC, sa vina masiv la vot",

Seful statului a declarat, miercuri dimineata, dupa ce a participat la sedinta Colegiului Director al PD-L, ca a dorit sa le multumeasca democrat-liberalilor pentru sprijinul acordat si sa ii asigure ca va castiga alegerile.