Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a fost invitat de liderul social-democrat Mircea Geoana la o noua intalnire la Bucuresti cu reprezentantii partidelor care il sustin pentru functia de prim-ministru, intalnire ce ar urma sa aiba loc duminica seara.

  • "Am avut o convorbire cu domnul Johannis si am stabilit ca maine, duminica, sa avem o intalnire la Bucuresti cu reprezentantii majoritatii formate in Parlament pentru a putea reconfirma sprijinul pentru domnia sa si pentru a stabili un plan de actiune in Parlament si in ceea ce priveste discursul public", a afirmat liderul social-democrat, citat de NewsIn.
  • Mircea Geoana a mai adaugat ca PSD nu a hotarat sa il sprijine pe Klaus Johannis doar pentru ca are o imagine buna, ci pentru faptul ca a reusit sa faca lucruri importante la Sibiu: "Nu sunt interesat de un concurs de frumusete, cine profita mai mult de imaginea pozitiva a domnului Iohannis. Nu asta ma intereseaza, ci in primul rand ca un om serios care a demonstrat ca stie sa conduca comunitati mari si sa faca un lucru bun pentru un oras fanion in Europa, care e Sibiul, sa-si aduca contributia si in fruntea Guvernului".