Liderul PNG, George Becali, si-a depus, sambata dimineata, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidentiale. "Va fi o campanie in care voi spune toate lucrurile pe care le-am facut eu si pe care nu le-au facut ceilalti, sau lucrurile negative pe care le-au facut ceilalti, care sunt de cativa ani la putere. Pot intra in turul II, fiecare om are sansa lui in viata", a afirmat omul de afaceri.

  • "Eu am intrat intr-o lupta pentru presedintie, voi avea o campanie normala. Nu ma feresc de nimeni, nu ma tem de niciun contracandidat", a adaugat el.
  • "Mi-am propus un singur lucru, pe care nu vi-l spun acum, o sa vi-l spun dupa aia: care este cel mai esential lucru pentru Romania. E legat si de criza economica, pentru ca daca va ajunge sa conduca tara o persoana pe care o stiu eu, se va duce dracu' Romania", mai spune Gigi Becali.

Gigi Becali este cel de-al doilea candidat care isi depune candidatura la BEC, dupa liderul liberal Crin Antonescu, care a facut acest lucru inca de vineri. Candidaturile pentru alegerile prezidentiale pot fi depuse pana pe 23 octombrie.