Liderul PNL, Crin Antonescu, si-a depus vineri dimineata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, promitand ca va oferi "o Romanie a bunului simt, a respectului fata de cetatean, o Romania care sa-si recastige respectul pe plan international".

"Mi-am depus oficial candidatura cu gandul la nevoia unei Romanii a unitatii si nu a vrajbei, cu gandul la Romania normalitatii, a bunului simt, cu gandul la iesirea din criza economia, sociala, institutionala si morala" in care se afla in prezent, a declarat Crin Antonescu, care a precizat ca a strans peste 1,6 milioane de semnaturi pentru sustinerea candidaturii.

Candidatul PNL si-a exprimat speranta intr-o campanie electorala decenta, bazata pe confruntarea de idei si nu pe "prelungirea unui conflict care ne-a facut atata rau tuturor".

Crin Antonescu este primul candidat la alegerile prezidentiale care si-a depus candidatura. Data limita de depunere a candidaturilor pentru cei care vor sa ajunga presedinte al Romaniei este 23 octombrie, ora 24:00.