PDL a facut alta propunere pentru functia de prim-ministru, dar il sustine pe Lucian Croitoru "pentru formarea unui Guvern de uniune nationala care sa elimine si toate suspiciunile legate de fraudarea alegerilor" si ii va acorda votul in Parlament, a anuntat secretarul executiv al PDL, Elena Udrea.

  • "Noi am avut o alta optiune, alta decat domnul Boc, dar din interiorul partidului, o optiune politica. Nu as dori sa va spun eu. Am mers pe ideea de a asuma politic in continuare guvernarea timp de 45 de zile", a afirmat Elena Udrea, citata de NewsIn. Intrebata daca cel sustinut de PDL este membru al cabinetului Boc, Udrea a raspuns: "A fost o persoana din PDL cu sustinere in interiorul partidului. Nu neaparat din actualul Guvern."

La randul sau, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, pentru Newsin, ca PDL il sustine "in mod cert" pe Lucian Croitoru pentru functia de premier pentru ca este "exact ce ii trebuie Romaniei" si a adaugat ca il vede conducand Guvernul pe termen mediu, dincolo de data alegerilor.