Crin Antonescu si Adina Valean au facut cununia religioasa simbata, in localitatea Tivoli de langa Roma. La ceremoniea celebrata de parintele Florea de la Biserica "Sfintii Ioachim si Ana" din Tivoli au participat circa 20 de persoane, printre care si Dinu Patriciu, au declarat pentru HotNews.ro mai multi romani aflati la acel moment in zona.

"Descoperirea" a fost facuta de un grup de romani si italieni veniti la botezul fiului unui lider sindicalist roman la Roma. Ei ne-au declarat ca, la intrarea in biserica din Tivoli, au observat un grup de circa 20 de persoane, printre care l-au recunoscut pe Crin Antonescu, imbracat in costum de mire si Dinu Patriciu.

Martorii ne-au declarat ca Adina Valean era imbracata intr-o rochie clasica, alba, si nu avea voal pe cap, iar mirele intr-un costum elegant negru. Dupa cateva minute de asteptare in fata bisericii, grupul s-a imbarcat intr-un microbuz.

Dupa plecarea grupului, in biserica au ramas aranjamentele florale: trandafiri albi si roz.

Cei doi s-au casatorit civil la Bruxelles la 25 septembrie, intr-o ceremonie privata, nasii de cununie fiind Daniela Crasnaru si Alessandro Benini.

Pina la ora redactarii articolului, nici Crin Antonescu si nici Adina Valean nu au raspuns la apelurile telefonice ale reporterilor nostri.