Candidatul independent la Presedintie Nati Meir a declarat, miercuri, la Sibiu, ca "cine o sa aiba mai multi bani o sa castige" alegerile prezidentiale si a recunoscut ca a cumparat 280.000 de semnaturi necesare pentru depunerea candidaturii, cheltuind "mai putin de 100.000 de euro", relateaza Mediafax. Meir s-a aflat la Sibiu pentru o intalnire cu autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba.

  • "Am strans 280.000 de semnaturi. Am dat bani seriosi. Mai mult de 50.000, mai putin de 100.000 de euro. In tara aceasta niciunul nu aduce semnaturi fara bani. Fiecare candidat plateste bani. Sa nu imi spuna mie Sorin Oprescu ca aduna semnaturi pentru ca le place de el! Ce a facut el in Bucuresti? El nu a facut nimic. In toata tara este scumpa semnatura. (...) Legea asta cu 200.000 de semnaturi trebuie sa dispara din Romania. Cu legea asta, oameni simpli fac bani. Am verificat semnaturile si dupa aceea am platit."

El s-a declarat convins ca toti candidatii platesc pentru obtinerea semnaturilor, afirmand, de asemenea, ca "cine o sa aiba bani mai multi, acela o sa castige".

  • "Intr-o tara civilizata, europeana, inseamna ca poporul acesta nu are drag de Basescu, de Geoana, de Vadim, de Becali, de Nati Meir, ci de bani. Numai bani si bani si bani. Fara bani nu vorbeste nimeni cu tine. Lasa mici si bere, ca astea sunt pe bani mici. Cine o sa aiba bani mai multi, acela o sa castige."