Am fost solicitat de Mirel si Mihnea sa gasesc un motiv sa-l votez pe Basescu, Geoana, Antonescu sau Oprescu. Si am gasit. Oricare dintre ei este un motiv sa-l votez pe altul. Pentru Geoana am toate celelalte trei motive. Pentru Oprescu doua. Pentru Basescu unu si pentru Antonescu celalalt, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Cum Geoana si Oprescu nu merita discutati de oamenii seriosi mai raman ceilalti doi candidati. Antonescu si Basescu, e alfabetica ordinea.

Ca sa alegi intre cei doi sunt necesare criterii obiective. Nu ca-mi place unul sau celalalt. Asta nu e un criteriu.

Basescu e un luptator, Antonescu nu. Antonescu nu a fost implicat in scandaluri de coruptie, Basescu da. Basescu se implica in prea multe, Antonescu in prea putine. Antonescu e mai decent decat Basescu. Basescu are planuri pe o perioada mai indelungata. Si pot s-o tin asa mult si bine. Dar asemenea opinii sunt subiective.

Ce planuri au? Exista un discurs al Presedintelui Basescu care ofera un drum ca si un plan de viitor al lui Crin Antonescu.

Cam asta spun cei doi. Cu pasaje din viziunile celor doi sunt de acord, cu altele nu. Cred ca ambele sunt teoretic solutii pentru Romania, mai bune sau mai rele. Dar pot cei doi sa le puna in practica? Traian Basescu mi-a dovedit ca in mica masura, Crin Antonescu nu-mi inspira incredere. Si ajung iar la criterii subiective.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul lui Dan Selaru.